Nieuws

BEDANKT PLANT: landelijke plantencampagne van start

10 oktober 2018

Er zijn veel redenen om planten te bedanken voor alles wat ze voor ons doen; ze zuiveren de lucht, verbeteren het leefklimaat, zorgen voor focus, hebben een ontspannend effect en geven ieder interieur een boost. Genoeg argumenten om De Plant eens te bedanken!

De campagne ‘Bedankt Plant!’ is een initiatief van Bloemenbureau Holland en draait helemaal om de voordelen van planten op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit past goed bij de groeiende belangstelling voor gezonder leven en brengt positieve emotie in de relatie die mensen met planten hebben. De insteek: planten maken energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder en dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water. Ze zijn geen gedoe, houden letterlijk en figuurlijk ruis tegen en helpen om te verbinden met wat er echt toe doet. En als zij groeien, groeien de mensen om hen heen ook. Vanuit dit inzicht is een commercial gemaakt die eind oktober op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. In Duitsland, Engeland en Frankrijk landen wordt de commercial via digitale kanalen uitgezonden.

Het doel van de campagne is om de consument te wijzen op de voordelen van planten en over te halen om meer planten te kopen.

Promotiepakket voor bloemisten
Ben je bloemist en wil je je klant ook attenderen op de gunstige effecten van planten? Dan kun je een promotiepakket aanvragen bij de VBW via deze link. Dit pakket wordt thuisgestuurd. Vanaf 9 oktober liggen er ook (betaalde) promotiepakketten klaar in het Waterdrinker Green Trade Center. Voorwaarde is dat je je inschrijft via de computer op de site van de VBW. Vraag onze medewerkers gerust naar de pakketten en de inschrijfcomputer!

Happinez-special
Onderdeel van de campagne is een samenwerking met het magazine Happinez. Begin oktober verschijnt er een special van het magazine; de Happi.health. In deze special is veel aandacht voor de gezondheidsvoordelen van planten. Het promotiepakket bevat 100 exemplaren die bloemisten cadeau kunnen geven aan hun klanten (bij aankoop van €20 aan planten). Naast de 100 Happi.health’s bestaat het promotiepakket uit:

  • 1 toonbankdisplay t.b.v. de 100 Happi.health’s
  • 1 stoepbordposter (A1)
  • 1 hangbanier (70 x 120cm)
  • 10 raamstickers
  • 25 plantenhangers
  • 50 actievouchers (geven recht op korting bij een volgende aankoop; optioneel in te zetten)
  • Vermelding op www.mooiwatplantendoen.nl

In totaal zijn 500 promotiepakketten beschikbaar. Een pakket kost slechts €15 (de totale waarde van de promotiematerialen bedraagt € 50, exclusief de waarde van de 100 weggeefmagazines)). Aanvragen kan t/m 14 oktober. Het pakket wordt voor 22 oktober bezorgd op het opgegeven adres.

Meer informatie over deze campagne en deelname? Check de site van de VBW of Bloemenbureauholland.nl.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × drie =